Nieuw! Lexicon ontwerp

Yes! Voor Yinka ontwierp ik dit lexicon, haar scriptie waarmee ze gaat afstuderen zeer binnenkort aan het KASK te Gent. Ze krijgt dan de titel Master in het Drama... Het was zeer inspirerend om te zien hoe creatief ze omging met het schrijven van een scriptie, ze vond het beeld heel belangrijk en voegde allerlei referenties naar kunstenaars toe, en schreef haar scriptie in losse begrippen (lemma's). De lemma's plaatste ze later op alfabetische volgorde waardoor haar scriptie een bijzondere opeenvolging van begrippen is geworden die op een manier naar haar of naar haar afstudeervoorstelling verwijzen. Het deed me denken aan een persoonlijke encyclopedie, en gebruikte die verwijzing in subtiele details voor het ontwerp. Kijk in mijn portfolio voor meer beelden van het Lexicon!

copyrightFloorWinter
Lexicon_copyrightFloorWinter_