Over bergen en flashbacks, snapshots Italië

Op elke reis maak ik foto's. Deze keer fotografeerde ik alleen maar met mijn telefoon, omdat ik niet continu met mijn grote (zware) camera wilde slepen. Ik observeer als ik op reis ben intensiever mijn omgeving dan wanneer ik in mijn vertrouwde omgeving ben. Dat is ook makkelijk, want alles is nieuw en interessant. Dat gevoel probeer ik weer mee te nemen naar huis. Maar het zal jullie ook niet onbekend zijn, binnen een paar dagen beantwoord je aan de lopende band e-mails en kijk je op de fiets naar je telefoon, in plaats van de omgeving.

Door mijn foto's bladeren helpt me het gevoel van 'bewust kijken' weer boven te halen. Eerder deelde ik ook de mooiste beelden van Andalusië en Kopenhagen. Door met de auto naar Italië te gaan werd het reizen een belangrijk (en lang!) onderdeel van de reis. Voor het eerst was ik in de bergen in Zwitserland en dat bleek voor mij erg bijzonder. De beelden uit mijn afstudeerboek kwamen tot leven terwijl we reden waar mijn oma ook op dia werd vastgelegd... 

Enjoy!