recensies

Benieuwd naar een samenwerking? Dit is wat andere opdrachtgevers zeggen over de samenwerking met Studio Winter.

Kroost babyboeken - Studio Winter

kroost babyboeken

"Na een korte kennismaking zijn we aan de slag gegaan. We hadden het concept van Kroost op papier uitgewerkt, dat moest vertaald worden naar een eindproduct. Floor heeft ons in het proces meegenomen, om dat voor elkaar te krijgen. En hoe! We zijn we heel erg blij met het eindresultaat.

Gelukkig is Floor eigenwijs genoeg om tegenwicht te bieden aan haar opdrachtgever en vanuit haar grafische denken tot een prachtig eindproduct te komen. Ze ontwerpt met aandacht voor kleuren, graphics, indeling, pagina lay-out,.. etc. Ze heeft kleurschema’s gemaakt die prachtig zijn en dat vinden onze klanten ook. Ze weet dus wat er speelt!"

Rosemarie van Lammeren, Kroost

Flyer Leela Yoga by Studio Winter

Leela yoga

"Floor heeft oog voor design. Ik ben enorm blij met het logo en de huisstijl die ze voor mij ontworpen heeft. Ze kon al snel concreet krijgen wat eerst nog vaag was bij mij. Floor is kritisch en meedenkend en heeft mij de tools gegeven om zelf verder te gaan met het opzetten van mijn bedrijf."   

- Belle Jansen, Leela Yoga

Thumbnail-Album-DesignedbyFloorWinter.jpg

trouwalbum

"Wat een fijne beslissing om ons trouwalbum door Studio Winter te laten ontwerpen! Uit de ladingen foto’s moest ik een keuze maken en dit leek een onmogelijke opgave. Gelukkig werd ik hierbij fantastisch geholpen door Floor. Het ontwerp voor het album maakte dat alle foto’s tot zijn recht kwamen. Floor is heel open, precies en creatief en wist precies wat goed bij ons zou passen. Je voelt het plezier en passie waarmee ze werkt."  

- Liza Lente