Foto door Hanke Arkenbout

Foto door Hanke Arkenbout

 

Leuk dat je hier bent! Ik ben Floor, grafisch ontwerper en het gezicht achter Studio Winter. Tijdens mijn studie aan de kunstacademie werd ik verliefd op Utrecht. Vanuit daar werk ik aan verschillende opdrachten.


Inspiratie vind ik overal: tijdens een wandeling in het bos, op reis of als ik koffie drink in een pauze. Plannen en deadlines halen gaat mij makkelijk af, overzicht houden ook. Ik werk gestructureerd en denk in beelden. 

Ik hou van de processen die bij het vak horen, van vaag idee tot ontworpen eindresultaat. Het einddoel houd ik daarbij goed in de gaten: wat willen we samen bereiken? Wanneer zijn we blij? Omdat ik me erg richt op de wereld om me heen ben ik parttime bij Plan International gaan werken als ontwerper. Daar ben ik verantwoordelijk voor al het werk op de Studio, waar ik samen met mijn collega vormgever en verschillende freelance ontwerpers aan werk. Ik combineer dat met mijn eigen bedrijf, een hele fijne combi! Graag gebruik ik mijn expertise om ontwerpen te ontwikkelen die mensen laten sprankelen en prikkelen, ik wil iets positiefs voor een ander doen.


Waar kan ik jou blij mee maken?