Foto door Hanke Arkenbout

Foto door Hanke Arkenbout

 

Leuk dat je hier bent! Ik ben Floor, grafisch ontwerper en het gezicht achter Studio Winter. Tijdens mijn studie aan de kunstacademie werd ik verliefd op Utrecht. Vanuit daar werk ik aan verschillende opdrachten.


Inspiratie vind ik overal: tijdens een wandeling in het bos, op reis of als ik koffie drink in een pauze. Plannen en deadlines halen gaat mij makkelijk af, overzicht houden ook. Ik werk gestructureerd en denk in beelden. Mijn expertise gebruik ik om ontwerpen te ontwikkelen die je aan het denken zetten, je fantasie prikkelen.

Ik hou van de processen die bij het vak horen, van vaag idee tot ontworpen eindresultaat. Het einddoel houd ik daarbij goed in de gaten: wat willen we samen bereiken? Wanneer zijn we blij?

Omdat ik me erg richt op de wereld om me heen ben ik parttime bij Plan International gaan werken als ontwerper. Daar heb ik mij kunnen ontwikkelen als ontwerper met steeds meer verantwoordelijkheden. Ik was verantwoordelijk voor al het werk van ‘de Studio’, waar ik samen met mijn collega vormgever en verschillende freelance ontwerpers aan werkte. Vanaf november ‘19 zal ik deze toffe en betekenisvolle baan achter me laten en volledig als freelancer mijn pad vervolgen!


Waar kan ik jou blij mee maken?