Nieuwe website!

Tweeduizendtwintig_Studio Winter

Ik wilde tweeduizendtwintig / twintigtwintig (wat zeg jij??) goed starten met een nieuwe, frisse website! Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, zeker nu ik sinds november als fulltime freelancer werk (én Ruth vervang tijdens haar zwangerschapsverlof). Mijn eerste doel voor 2020 was dan ook om tijd te maken hiervoor, in plaats van hópen dat het gaat lukken.

Mijn overtuiging is dat samen alles beter wordt. Hoewel ik zelf érg van schrijven hou, leek het me verstandig om dit dus samen met iemand te doen. De keuze voor Laura was snel gemaakt. Bij Kroost werken we al een aantal maanden samen (o.a. de social media posts die je daar voorbij ziet komen zijn het resultaat van ons #teamwork). Ideaal als iemand je manier van werken, stijl en jou als persoon echt kent.

All glory comes from daring to begin.

Ik begon zelf alvast met een nieuw ontwerp en een nieuwe structuur van de site. Een selectie van mijn portfolio projecten en natuurlijk bijpassende informatie hoorde daar ook bij. Ik stelde mezelf vragen, om erachter te komen welke projecten ik het liefst wilde laten zien. Less is more. Bij welke opdrachten gaat mijn ‘creatieve motor’ aan? Waardoor krijg ik een stroom van ideeën en energie? Dat zijn het soort projecten die je nu in mijn portfolio terug ziet. Benieuwd naar die ontwerpen?

Na een brainstormsessie met Laura ging zij verder aan de slag met teksten voor de andere pagina’s, die bij mij en mijn werk passen. En nu is alles bij elkaar gekomen… ik ben héél blij met het eindresultaat! Wat vind jij van mijn nieuwe site??


Vorige
Vorige

Samenwerking met Alijt voor Kroost