Ik ben iets nieuws gestart…

Het stond al maanden, misschien zelfs járen op mijn ‘ideeën-die-ik-nog-wil-uitvoeren-lijst’ in trello. Natuurlijk had ik genoeg redenen om dit idee niet op te pakken. Het kost tijd. Misschien koopt niemand iets. Te druk. Andere opdrachten gaan voor. Herken je ze, dit soort smoesjes?


Een beginnetje maken

Ik noem het smoesjes, omdat het de redenen voortkomen uit een angst of perfectionisme. Angst om te falen. Totaal niet nodig, want mislukken mag ook! Dan heb je het in ieder geval geprobeerd, leer je weer iets en kan je daarna een volgende stap maken. Wat ik in dit soort gevallen altijd doe? Een beginnetje maken. Ik voegde mijn logo en naam toe en daar was het:

een Etsy shop!

 

Etsy shop

〰️

Etsy shop 〰️

 

Paddenstoelen, planten en planeten

Al een tijdje terug maakte ik al tekenend op mijn iPad maakte een afbeelding die iets weg had van de melkweg. Ik zocht iets met sterren om als achtergrond te gebruiken voor m’n telefoon - want: lekker rustgevend - maar kon de perfecte afbeelding niet vinden. Dan maak ik het zelf wel! Omdat ik best vaak hoorde ‘huh!? Hoe kom je aan die leuke achtergrond op je telefoon?’ leek het me leuk deze met de wereld te delen. Zo ontstond het idee voor een shop (oké, ik heb stiekem al meer ideeën voor producten die erin kunnen hoor!). De universum achtergrond was het ook het item dat als eerste verkocht werd, leuk he? Het beginnetje is gemaakt, whats next?

Hou mijn instagram in de gaten of volg de shop op Etsy!

 

Bekijk hier alle producten:

 
Vorige
Vorige

Ontworpen fotoalbums om zelf in te vullen: het Pure design

Volgende
Volgende

Een huisstijl ontwerpen in 5 stappen: van logo tot instafeed